Ultima oră
Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel” Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta

Un fotbalist care ar fi refuzat naţionala, răspuns nesimţit la adresa lui Gică Hagi: ”N-are rost să coboare la nivelul celor care îi critică”

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21072655/3/rps5540fb.jpg

Cătălin Cîrjan a hotărât că e cazul să îi răspundă lui Gică Hagi, după ce ”Regele” a afirmat că sunt jucători români care evoluează în afară şi refuză să se prezinte sub tricolor. Jucătorul legitimat la Arsenal U23 s-a simţit cu ”musca pe căciulă” şi a decis că e momentul să îi dea un răspuns tăios omului care a scris istorie pentru naţionala României.

Fără să realizeze ceva în fotbal până acum, deşi are deja 20 de ani, Cătălin Cîrjan a declarat că nu se coboară la nivelul lui Gică Hagi. În realitate, ar fi o realizare la care nu a visat Cîrjan, ironia făcând să aibă ca dată de naştere chiar 1 decembrie, dacă ar ajunge la realizările lui Gică Hagi. Până atunci, se mulţumeşte să îşi ”încordeze muşchii” pe Instagram, aşa cum obişnuiesc tinerii de vârsta lui.

Mesajul lui Cîrjan pentru Gică Hagi, pe Instagram:

Când oamenii buni sunt jigniţi, aceştia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu ştiu să se apere, ci pentru că sunt conştienţi că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică. Oamenii inteligenţi se apără cu tăcerea şi atacă doar cu indiferenţa”.

Poate că şi decizia lui Cîrjan de a nu se prezenta sub comanda selecţionerului Daniel Pancu, la naţionala U20, după cum a anunţat ProSport, are o urmă de tresărire de orgoliu, pentru modul amatoresc în care a decis să trateze Federaţia Română de Fotbal situaţia tânărului.

În această pauză competiţională pentru meciurile naţionalelor, Cîrjan fost pe lista preliminară a selecţionatei U21, pentru ca mai apoi să fie anunţat că trebuie să se prezinte la acţiunea U20 şi, conform sursei amintite, ar fi refuzat.

În urma mesajului de pe Instagram al lui Cîrjan, impresarul Cătălin Sărmăşan a decis să intervină şi să facă următoarele precizări:

Toate lucrurile corecte se fac la momentul potrivit. Acum vorbesc cei care nu iubesc adevărul şi cei cărora nu le convine cum sună adevărul. Cătălin nu vrea să disturbe activitatea echipelor naţionale, va vorbi imediat după încheierea meciurilor. Pentru că adevărul, aşa cum e el, trebuie să iasă la iveală.

Cătălin Cîrjan nu a refuzat şi nu va refuza niciodată echipa naţională. Veţi fi cu toţii convinşi de asta când se va afla adevărul. Adică după ultimul meci al echipelor naţionale”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri