Ultima oră
MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire” MM Stoica nu a mai suportat şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „O mare dezamăgire”
Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV Un superstar de la Bayern Munchen i-a cerut lui Claudiu Keşeru să facă schimb de tricouri | VIDEO EXCLUSIV
Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17 Teodora Albon şi Roxana Ivanov vor oficia la turneul final Women’s EURO U17
Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist Costin Lazăr revine pe banca tehnică. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul rapidist
Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar Abadallah, suspendare uriaşă după intrarea extrem de dură la Romario Benzar
TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21560785/2/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-semifinala-18-04-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României.

Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitură de cap. Clujenii au egalat dintr-un penalti obţinut de Roger şi transformat de Dan Nistor, în minutul 45+1.

Meciul părea că se va îndrepta spre două reprize de prelungiri, însă în minutul 90 Chipciu a marcat în propria poartă, iar gazdele au beneficiat şi de un penalti, ratat de Aly Malle.

S-a încheiat 2-1 pentru Oţelul, care merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004.

Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1 (Cisse 12, Malle 90,  / Nistor 45+1-penalty), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Oţelul: Pap - Adăscăliţei, Cisse, Yabre, Zhelev - Cisotti, Zivulic, Lameira - Maciel, Pop, Bodişteanu
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Oancea, Masoero, Kelven, Roger - Simion, Nistor, Bic, Chipciu - Silaghi, Popa

Minutul 90+6: Final de meci! Oţelul se impune cu 2-1.

Minutul 90+4: Silaghi faultează în careu, dar Gertmonas apără penalty-ul bătut de Malle.

Minutul 90: GOL Oţelul! Malle dă lovitura după ce profită de o eroare de marcaj.

Minutul 88: Pap scoate în corner la mingea reluată în forţă de la distanţă de Popa.

Minutul 86: Rus şutează puţin pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 71: Popa reia spectaculos din prima. Pap respinge în corner.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+1: GOL ”U” Cluj! Cisotti are o intrare întârziată în careu la Roger, centralul dictează penalty. Pap ghiceşte colţul, dar nu poate salva la execuţia perfect plasată de Nistor.

Minutul 36: Execuţia lui Simion de la 20 de metri trece puţin pe lângă bară.

Minutul 14: Chipciu reia din 15 metri puţin peste poartă.

Minutul 12: GOL Oţelul! Cisse atacă perfect de lângă Masoero şi reia cu capul după o mingea venită ca urmare a unei lovituri libere.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Oţelul a trecut în sferturile de finală de Universitatea Craiova, după un duel strâns, decis în urma prelungirilor reprizelor de prelungire cu un gol marcat de Lameira în minutul 114. În campionat, trupa lui Dorinel Munteanu se află pe locul 2 din play-out, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt şi UTA Arad.

De cealaltă parte, „U” Cluj vine după două rezultate negative în campionat, un egal cu FC Hermannstadt, pe care a eliminat-o în sferturi, şi o înfrângere pe teren propriu, cu Petrolul, scor 1-2. 

Cele două combatante s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpului, ultimul duel fiind de partea Oţelului, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele