Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare

Superliga Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21579683/2/petrolul-ploiesti-otelul-galati-play-out-superliga-superbet-5-05-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a 8-a din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10, dintr-un penalti obţinut de Alexandru Musi şi transformat de Grozav. După două minute, Musi a trecut pe lângă majorarea avantajului, iar oaspeţii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 37. După alte trei minute oaspeţii au înscris un gol valabil, prin Maciel, şi la pauză a fost 1-1, după ce Grozav a ratat singur cu portarul advers.

Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 81, prin Berisha, care a deviat un şut al lui Ţicu, şi Petrolul s-a impus cu 2-1. În clasament, Oţelul e pe locul secund, cu 33 de puncte, la o lungime de lider, UTA Arad. Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte.

VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1 (Grozav 11' (p) Berisha '81 / Maciel F. 40')

Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Huja, Meijers, Papp - Ţicu, Grozav, Takayuki Seto, Jair, Hanca - Irobiso, Musi
  • Oţelul: Pap - Zhelev, Yabre, Cisse, A. Gomes Silva - Cisotti, Zivulic, J. Lameira - F. Maciel, Rusevic, Bodişteanu

Min. 90+5. Final de meci!

Min. 81. GOOOOLLL Petrolul! Berisha trimite în poartă mingea şutată de Ţicu!

Min. 58: Ocazie mare pentru Oţelul! Zima respinge cu emoţii mingea deviată de Papp!

Min. 45+2: Final de primă repriză! 

Min. 45: Ocazie imensă ratată de Petrolul! Hanca i-a trimis ideal lui Gicu Grozav, dar Pap a reuşit să pareze şutul jucătorului ploieştean.

Min. 40: GOOOL marcat de Oţelul! Zhelev a trimis din prima în careu, iar Maciel a egalat cu o execuţie precisă.

Min. 37: Gol anulat Oţelului! Rusevic a reuşit să înscrie, dar s-a aflat în poziţie de offiside în momentul pasei şi golul nu a fost validat.

Min. 11: GOL Petrolul! Musi scapă pe contraatac, după un luft semnat de Zhelev. Pap este nevoie să faulteze în caure şi se dictează penalty. Grozav execută impecabil.

Min. 8: Rusevic reia din câţiva metri, dar Meijers respinge providenţial în corner.

Min. 1: A început partida!

--------------------------------------------

Înaintea acestui duel, Oţelul se află pe locul 8, cu 33 puncte. Gălăţenii traversează poate cea mai bună perioadă din acest sezon, având 5 victorii, un egal şi o singură înfrângere în cele 7 runde disputate în play-out.

De cealaltă parte, Petrolul este pe 11, cu 26 de puncte, şi continuă lupta pentru rămânerea în primul eşalon. Ploieştenii nu au mai câştigat de 3 etape, în care au obţinut un singur punct.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele