Ultima oră
Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab” Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab”
”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul ”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul
O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare” O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare”
Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza” Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza”
Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic
Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă” Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă”

Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League

Echipe Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38226/21576625/1/chivu.jpg

Cristi Chivu este în prezent antrenorul echipei de U19 a Interului, însă contractul său expiră la finalul acestui sezon.

După ce Sorin Cârţu l-a propus pe antrenorul român la Universitatea Craiova, Chivu a fost lua în vizorul lui Ajax, câştigătoare a cinci titluri de UEFA Champions League (1971, 1972, 1973, 1995), formaţie la care fostul fundaş a evoluat 4 ani, din 1999 până în 2003.

Olandezii ocupă locul 5 în Evredivisie după un sezon mult sub aşteptări, în care s-au aflat la un moment dat pe loc retrogradabil. În acest context, oficialii clublui doresc o schimbare la nivelul băncii tenhnice.

Astfel, Ajax ar vrea să îi propună lui Chivu un contract pe o durată de cinci ani, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio. La început, fostul fundaş al naţionalei va fi secundul antrenorului principal, cel mai probabil Graham Potter, fostul tehnician de la Chelsea, iar după 2-3 ani să devină principal.

  • 3 trofee a câştigat Chivu ca jucător cu Ajax: titlul în Eredivisie, Cupa şi Supercupa Olandei
  • În sezonul 2001/2002, Cristi Chivu a fost desemnat jucătorul anului la Ajax

Directorul general al lui Ajax, suspendat din funcţie

Ajax Amsterdam a anunţat, suspendarea noului director general, Alex Kroes. Acesta, în vârstă de 49 de ani, care şi-a preluat funcţia la 15 martie, este suspectat de diverse tranzacţii.

 

"Această decizie a fost luată după ce consiliul de supraveghere a aflat că Kroes a cumpărat peste 17.000 de acţiuni ale echipei Ajax cu o săptămână înainte de anunţarea numirii sale în funcţie, programată pentru 2 august 2023", a precizat clubul olandez într-un comunicat, suspectând o "tranzacţie cu informaţii privilegiate" din partea conducătorului în vârstă de 49 de ani.

Clubul a anunţat că va convoca în scurt timp o adunare generală extraordinară "pentru a asculta opiniile acţionarilor cu privire la propunerea de demitere. (...) Consiliul de Supraveghere va decide apoi cu privire la demitere", încheie comunicatul de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele