Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Daniel Opriţa, uluit după ce Steaua a anunţat că renunţă la 16 jucători: ”Mai avem cinci fotbalişti!”

Liga II Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21219551/1/oprita-bun.jpg

Curăţenie generală la CSA Steaua. ”Militarii” au terminat pe locul 2 în Liga 2, dar din cauza modului de organizare al clubului nu au putut promova nici sezonul trecut.

Conducerea a decis să renunţe la un număr mare de jucători: 16! Daniel Opriţa nu va mai conta pe: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov este în discuţii cu o formaţie din Superligă şi ar putea pleca de asemenea.

După ce a fost făcut anunţul oficial, Daniel Opriţa a reacţionat. Antrenorul ”militarilor” speră că se va găsi o soluţie pentru ca echipa să promoveze sezonul viitor de Liga 2. 

”Mai avem cinci jucători!”

”Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sub contract mai avem cinci jucători.

Eu mai contract încă un an, dar am avut oferte. Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a spus Opriţa, pentru AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele