Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

EXCLUSIV | Părere sinceră despre situaţia de la FCSB: ”Poate asta vrea Gigi să se întâmple. `Vreau să scap de tine!`”

FCSB Publicat pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20434493/1/captura-becali-20.png

Un zvon interesant a apărut în prim-planul fotbalului din Casa Liga 1. Anume, faptul că Edi Iordănescu ar fi decis să plece de la FCSB, după o intervenţie a lui Gigi Becali de zilele trecute, când şi-a dat cu părerea despre echipă, spunând că nu joacă aşa cum el îşi doreşte.

Pe Edi Iordănescu l-a deranajat intervenţia, mai ales că Becali şi-a dat acordul în contractul dintre părţi să nu iasă public cu reacţii împotriva echipei, astfel că, se pare, ar fi decis să plece în iarnă, în pauza respectivă. Posibila decizie a fost comentată de Ioan Ovidiu Sabău în cadrul emisiunii Fotbal Look. Fostul mare internaţional crede că lucrurile ar putea să stea chiar aşa. Îl ştie pe Edi Iordănescu ca fiind un om care face ce spune.

Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele:`se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec`. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii. Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... poate asta vrea Gigi să se întâmple. `Vreau să scap de tine!`.

Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în emisiunea Fotbal Look.

Se zvoneşte şi că Edi Iordănescu se gândeşte la naţională, dar a negat în spaţiul public posibilitatea

Federaţia Română de Fotbal mai şterge un antrenor de pe listă. După ce negocierile cu Dan Petrescu nu s-au concretizat, acum, fie că era dorit de FRF în locul lui Mirel Rădoi, fie că nu, Edi Iordănescu nu este dispus să lase FCSB, pentru a prelua selecţionata României.

În ciuda faptului că mirajul naţionalei ar putea fi unul mare, fiul lui Anghel Iordănescu nu vrea să îi calce pe urme tatălui său în viitorul apropiat. Se concentrează pe cucerirea titlului în Casa Liga 1 cu FCSB.

Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente şi în astfel de proiecte şi cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este uşoară, chiar este o muncă grea şi în final dacă ne vom îndeplini obiectivele şi satisfacţia va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Realitatea Sportivă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele