Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Gabriel Fulga, aproape de U Craiova înainte să semneze cu FCSB: ”Cei de acolo intraseră pe fir”

FCSB Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929058/1/rps9611.jpg

FCSB s-a concentrat în ultima perioadă pe transferurile celor mai buni tineri fotbalişti din România. Ultimul care a ajuns la echipa lui Gigi Becali şi care a fost curtat de mai multe cluburi mari de la noi este Gabriel Fulga, în vârstă de 16 ani. Tatăl jucătorului, Mihăiţă Cristian Fulga, a povestit cum fiul său a ajuns la FCSB.

Gabriel Fulga s-a născut la Orşova şi a început fotbalul în localitatea natală. A fost printre cei mai buni tineri din categoria lui de vârstă, motiv pentru care nu după mult timp a fost în atenţia Universităţii Craiova. Însă, trecerea lui acolo nu s-a materializat, pentru ca mai apoi să semneze cu FCSB.

A început fotbalul la Orşova, la domnul Relu Zamfiroiu. Se ocupa de nişte copii din oraş, iar după aceea a fost chemat la Severin, la Luceafărul. A mers la Sports Kids, iar de acolo a fost remarcat de cei de la Pro Junior Craiova.

Cei de la Universitatea Craiova l-au vrut. M-am întâlnit cu domnii Dragoş Stăvaru (N.r. managerul Centrului de copii şi juniori al U Craiova) şi Ovidiu Costeşin (N.r. managerul executiv al U Craiova) pentru el, dar copilul a ales FCSB, iar noi am ţinut cont de părerea lui, cu toate că pentru noi era mai aproape Craiova, noi fiind din Orşova.

El a mers două săptămâni în probe acolo, i-a plăcut şi a vrut să rămână la FCSB. Bineînţeles, cei de la Craiova au intrat pe fir, dar ce să vă spun mai de atât, el a ales să joace la FCSB. A fost o hotărâre bună. Clubul l-a dorit prin vocea domnului Bogdan Costicea (N.r. şeful departamentului de scouting al FCSB), el a insistat. Cumva, el l-a descoperit. A vorbit cu cei de la Pro Junior. Când am purtat discuţiile cu Universitatea Craiova, chiar şi oficialii din Bănie au zis că o să-l promoveze, dar el a ales FCSB.

A fost în curtea lor, dar nu se mai pune în discuţie Craiova. I-a plăcut la FCSB, stă în academie, în bază. A făcut antrenamente şi cu Craiova, dar nu a fost să fie”, a declarat tatăl jucătorului pentru Fanatik.

La numai 16 ani, Fulga a apucat deja să debuteze pentru echipa mare a FCSB-ului, în Casa Liga 1. El a fost introdus de antrenorul Toni Petrea, 7 minute în partida cu FC Voluntari, în care FCSB s-a impus cu scorul de 2-1.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele