Ultima oră
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană

Gigi Becali a anunţat al patrulea transfer al verii la FCSB: "El este fundaşul, dar nu l-am luat încă"

FCSB Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit numele fundaşului pe care încearcă să îl transfere la cererea lui Mihai Stoica.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438495/2/becali.jpg

Este vorba despre Alexandru Albu, fundaşul central al celor de la Academica Clinceni, club de la care FCSB l-a transferat deja, în această vară, pe Alexandru Buziuc. Mihai Stoica este cel care insistă pentru aducerea lui Albu.

"Fundaşul nu l-am luat încă. Alexandru Albu este fundaşul, dar nu l-am luat încă", a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

În vârstă de 26 de ani, Alexandru Albu joacă la Clinceni din iarnă, atunci când a fost transferat de la divizionara secundă Concordia Chiajna, club la care fundaşul dorit de FCSB s-a şi format ca jucător.

Până acum, în această ediţie a Ligii 1, Alexandru Albu a strâns 14 prezenţe în tricoul Clinceniului.

Alexandru Albu ar putea fi al patrulea transfer al verii la FCSB

Albu ar fi cel de-al patrulea jucător transferat în această vară de FCSB, după fundaşul de bandă Marius Briceag (U Craiova) şi atacanţii Sergiu Buş (Gaz Metan) şi Alexandru Buziuc (Clinceni).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele