Ultima oră
Carlo Ancelotti speră să fie anul lui Vinicius. ”Pentru el au mai rămas două hopuri” Carlo Ancelotti speră să fie anul lui Vinicius. ”Pentru el au mai rămas două hopuri”
LIVE VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii au redus din diferenţă LIVE VIDEO | Sepsi - Rapid, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii au redus din diferenţă
Kriszta Incze s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are 84 de sportivi Kriszta Incze s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are 84 de sportivi
Culisele negocierilor dintre Edi Iordănescu şi FRF. "Asta cred că l-ar convinge să semneze" Culisele negocierilor dintre Edi Iordănescu şi FRF. "Asta cred că l-ar convinge să semneze"
Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV Leo Grozavu nu a stat pe gânduri şi a spus unde ar fi trebuit să termine Poli Iaşi campionatul | VIDEO EXCLUSIV
Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni” Mircea Rednic, mesaj clar înaintea partidei cu Dinamo, decisivă pentru „alb-roşii”. „Observ că se tot vorbeşte. Există anumite suspiciuni”

Scandal în vestiarul FCSB-ului la pauza meciului cu Sepsi: "Nu mai suportăm aşa ceva!"

FCSB Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21491145/2/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024.jpg

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

"Roş-albaştri" nu au mai suportat şi au răbufnit

Gigi Becali a dezvăluit că la pauza meciului cu Sepsi, câştigat de formaţia bucureşteană la limită, în vestiarul "roş-albaştrilor" a avut loc un moment tensionat. Jucătorii au făcut scandal din cauza manierei de arbitraj a lui Adrian Cojocaru.

Nu stau acum să acuz arbitrajul, că el s-a văzut că n-a fost împotriva noastră. Dar au fost vreo 3-4 faulturi, chiar şi la Baba Alhassan acolo când au avut ei şutul la poartă.

A fost la Olaru, a fost la Coman clar în prima repriză. Fault clar. Şi erau supăraţi. Dacă ăştia ţipau la pauză, jucătorii…

‘Domne, nu mai suportăm aşa ceva!’. Ţipau la staff: ‘Nu putem să jucăm fotbal aşa. Nu putem să jucăm fotbal aşa’. Şi fără să dai fault.

Şi dup-aia, după pauză, a mai fost cât de cât aşa… Adică şi-a dat seama. Bine, n-a fost împotriva noastră. Dacă era nu mai dădea trei minute de prelungiri, dădea cinci , a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Pentru FCSB urmează deplasare de la Cluj, cu Universitatea, echipă aflată pe locul 8, la un singur punct de prima poziţie de play-off.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele