Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

VIDEO | Remiză "albă" în Genoa - Torino! Primul meci fără Drăguşin pentru "grifoni"

Serie A Publicat de Vlad Militaru pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21459879/2/417369208-912688340227615-8407609106643695983-n.jpg

Partida dintre Genoa şi Torino s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Genoa a fost echipa care a stat la cârma acestei partide, având mai multe ocazii de a marca, fără să izbutească acest lucru.

De partea cealaltă, torinezii nu se pot lăuda cu un meci foarte bun, terminând partida fără sa bifeze nici măcar un şut pe poarta apărată de Martinez.

Cele două echipe îşi păstrează poziţia din clasament. Genoa se află pe locul 12 cu 22 de puncte, iar Torino pe 10 cu 28 de puncte.

VIDEO | Genoa - Torino 0-0, în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Genoa: Martinez - De Winter, Bani, Vasquez - Sabelli, Malinovski, Badelj, Messias, Martin - Retegui, Gudmundsson
  • Torino: Milinkovic Savic - Djidji, Buongiorno, Rodriguez - Bellanova, Ricci, Ilic, Lazaro, Vlasic - Zapata, Sanabria

Min. 90 Fluier final al partidei, scor 0-0.

Min 86. Malinovski încearcă din nou poarta dintr-o lovitură liberă de la distanţă, dar portarul torinez este atent şi respinge mingea.

 

Min 75. Încă o ocazie pentru Genoa. Gudmundsson îl încearcă pe Savic cu un şut la firul ierbii, dar mingea este reţinută fără probleme de portar.

 

Min 66. Torino este foarte aproape de deschiderea scorului! Sanabria reia periculos cu capul, însă mingea trece puţin pe lângă poartă.

 

Min 65. O nouă mare ocazie pentru Genoa! Gudmundsson centrează perfect pentru Vasquez, însă mingea este reţinută cu ceva probleme de portar.

 

Min 46. A început repriza secundă

Min 45+1. Final de primă repriză

Min 44. Ocazie Torino! Zapata reia periculos cu capul, dar mingea este blocată de apărarea genovezilor!

 

Min 21. Malinovski şutează puternic de la distanţă, însă portarul lui Torino respinge mingea peste poartă!

 

Min 5. Ocazie mare de gol pentru Genoa! Albert Gudmundsoon îl încearcă pe goalkeeperul Vanja Milinkovic-Savic cu o execuţie la colţul scurt.

 

Min 1. A început meciul!

 

-----------------------------------------------------------

Genoa se află pe locul 12 în serie A, cu 21 de puncte acumulate în 19 de etape. Fosta echipă a lui Radu Drăguşin a reuşit să câştige o singură dată în ultimele 7 meciuri, învingând în deplasare pe Sassuolo, scor 1-2.

Torino stă ceva mai bine, fiind clasată pe locul 10 cu 27 de puncte. Cu o victorie, formaţia lui Ivan Juric poate trece peste Napoli şi Roma în clasament şi se poate gândi serios la un loc de cupe europene.

Ultima confruntare dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui Torino, scor 1-0, golul fiind înscris de Nemanja Radonjic în prelungirile partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele