Ultima oră
Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania” Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania”
Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi
Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul

VIDEO | Nicuşor Bancu şi-a luat gândul de la podiumul Superligii după egalul de la Botoşani

Superliga Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21496862/1/423944221-1558011478377264-951240069769799742-n.png

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, partida cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Întâlnirea a fost transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Nicuşor Bancu a analizat partida din Moldova şi a declarat la finalul meciului că Universitatea Craiova şi-a luat gândul momentan de la podiumul Superligii.

"Primul gol l-am luat foarte uşor, al doilea, o greşeală pe care o facem meci de meci. Din păcate nu am reuşit să ţinem ritmul din primele minute şi ne pare rău pentru că în a doua repriză am jucat foarte bine, dacă reuşeam să egalăm mai devreme, poate reuşeam chiar să câştigăm.

Din cauza noastră am pierdut cele două puncte, am comis-o în apărare, ceea ce facem partidă de partidă. Adversarii nu au foarte multe şanse, dar noi le oferim fiecare gol cadou. Principalul obiectiv este play-off-ul şi Cupa României", a declarat Nicuşor Bancu la finalul meciului.

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41, gazdele au înscris pentru 2-0.

O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă. Craiovenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele