Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

Atacantul pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB. ”De genul lui Alibec”

FCSB Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21516752/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Gigi Becali a vorbit despre aducerea unui atacant la FCSB în acestă vară.

  • Rapid primeşte vizita celor de la FCSB sâmbătă, de la ora 20:00. Partida face parte din runda cu numărul 30 din Superliga şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro

”Roş-albaştrii” merg excelent în acest sezon de Superliga, chiar dacă în ultimele partide nu au avut un vârf autentic în teren. FCSB se află pe primul loc în campionat, la 12 puncte de Rapid.

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea să aducă un atacant în perioada următoare de transferuri, dar asta în funcţie de evoluţiile lui David Miculescu, jucător ce a evoluat de mai multe ori pe acea poziţie în acest sezon.

“Nu are rost să vorbim de atacant acuma. Vorbim de atacant când o să înceapă transferurile. Atunci o să vorbim şi de atacant. Să vedem care e treaba, David Miculescu cum stă… Vedem mai multe analize, să vedem ce luăm.

Ne trebuie un atacant combinativ. Nu vreau atacant de genul pe contraatac. Cum e Rrahmani, care e fotbalist şi are calitate. Dar nu vreau genul acela. Vreau un număr 9 puternic care să intre în combinaţii.

De genul lui Alibec vreau. Să nu spunem Haaland, pentru că ăla e din alte galaxii”, a spus Becali, la Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele