Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Cel mai bine plătit sportiv din lume se teme de COVID

Sporturi Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

Patrick Mahomes este cel mai bine plătit sportiv din lume. Este jucător de fotbal american, iar Kansas City îi plăteşte 437 de milioane de euro pentru următorii 11 ani de contract. Prima ligă de fotbal american din SUA se reia pe 10 septembrie, iar sportul se teme de faptul că ar putea contacta COVID-19.

Speră ca NFL să ia cele mai bune măsuri de singuranţă, iar echipele să fie în afara oricărui pericol. Sportivii şi staffurile să contacteze virusul. ”Sper că NFL va lua măsurile corecte astfel încât noi să ne simţim protejaţi când practicăm sportul pe care îl iub”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele