Ultima oră
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă

Damjan Djokovic se vede jucând la FCSB: ”E probabil. Din câte ştiu, sunt apreciat de patron”

Superliga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19442455/1/djokovic-sport-pictures.jpg

Aducerea lui Damjan Djokovic la FCSB nu este o ipoteză improbabilă. Cel puţin pentru fotbalist, care se vede jucând la rivala CFR-ului. Mijlocaşul a declarat că este tentat de o experienţă în Bucureşti, dacă va fi dorit. Asta după ce Gigi Becali a declarat că nu s-a gândit până acum la o astfel de mutare.

Un lucru e cert, Djokovic ar accepta propunerea eventuală, mai ales că în multe rânduri a fost nemulţumit de cele întâmplate la CFR Cluj, mai ales după instaurarea pandemiei, din cauza restanţelor financiare. Fotbalistul se vede capabil să ia titlul în Casa Liga 1 şi cu FCSB.

E posibil. Din câte ştiu, am fost apreciat de patronul de la FCSB, îi mulţumesc. Dacă sunt apreciat e ceva în plus, cel mai important e să dai totul pe teren. Au fost în luptă până când am câştigat norocos contra lor în Gruia. Calitate şi potenţial are FCSB, o să fie o echipă mai puternică anul viitor.

Ce am învăţat cel mai mult de la Petrescu e că estetica nu contează. Spiritul de grup e cel mai important, trebuie să ai o echipă care să lupte unul pentru celălalt pe teren, acesta a fost conceptul nostru de succes în ultimii 3 ani”, a declarat Djokovic, pentru ProSport.

Djokovic e de 3 ani la CFR Cluj. În acest timp a jucat în 127 de meciuri, a marcat 13 goluri şi a oferit 15 pase decisive. Şi-a trecut în palmares 4 trofee, 3 campionate şi o Supercupă a României. Contractul său cu ardelenii expiră peste doi ani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele