Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Eric de Oliveira, primul fotbalist care a vizitat Football Museum Bucharest. Ce a spus despre Hagi şi România

Fotbal Internațional Publicat pe 17 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20821762/1/football-museum-bucharest.jpg

Eric, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, este primul fotbalist care a vizitat Football Museum Bucharest, chiar înainte ca muzeul să fie deschis.

Eric şi-a pus casca de protecţie şi s-a plimbat pe şantier, acolo unde a acceptat provocarea de a prelua la subsol o minge aruncată de la ultimul nivel al clădirii.

Dacă aş fi fost antrenat de Hagi mai devreme, ajungeam un fotbalist mult mai mare decât sunt considerat acum. Cel mai mare regret al meu e ca nu am jucat pentru naţionala României.

Aşa aş fi răsplătit românii pentru tot ce mi-au oferit ei. Atât de mult sunt pasionat de România, încât băiatul meu nu-'şi doreşte decât să joace pentru România”, a declarat Eric de Oliveira.

­­În vizită la FMB, Eric a admirat şi unul dintre cele mai rare tricouri care vor fi expuse în colecţia de la lansarea muzeului – un tricou purtat de brazilianul Ronaldo într-un amical cu Haiti (6-0, în 2004) şi care poartă semnăturile tuturor jucătorilor din naţionala Braziliei, printre care Ronaldo, Ronaldinho sau Roberto Carlos.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri