Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Gigi Becali a ajuns "la cuţit". Finanţatorul FCSB, operat de urgenţă

Superliga Publicat pe 14 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20362498/1/2g.jpg


Gigi Becali (63 de ani) a trecut cu bine peste o intervenţie chirurgicală la umărul stâng, după cum a anunţat chiar finanţatorul celor de la FCSB.
 
Omul de afaceri se confrunta de mai mult timp cu probleme, apoi a descoperit că are un tendon rupt. Nu a stat pe gânduri şi a mers la un medic din Bucureşti, care l-a operat de urgenţă, iar acum Becali are mâna stângă imobilizată:
 
"M-am operat la umăr. O operaţie cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operaţie la tendon. 
 
Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operaţia era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În Bucureşti m-am operat", i-a spus Becali jurnalistei Mihaele Bîrzilă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele