Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

”Înseamnă că nea Gigi se pricepe!”. Declaraţia ambiţioasă înainte de începerea play-off-ului. ”Ăsta este obiectivul”

Superliga Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21518431/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024-1.jpg

Sepsi s-a impus cu 2-1 la Ploieşti, în faţa Petrolului, şi a profitat de egalul făcut de ”U” Cluj pentru a urca pe ultimul loc ce duce în play-off.

Unul dintre jucătorii care au sărbătorit în mare fel performanţa reuşită de covăsneni a fost Adnan Aganovic. Fotbalistul de 36 de ani a explicat ce înseamnă pentru Sepsi acestă calificare în play-off. 

”A fost un meci bun şi meritam victoria! Înainte de golul egalizator, am avut câteva contraatacuri care trebuiau fructificate. Din păcate, a venit golul care un pic ne-a dărâmat, dar am arătat că avem caracter pentru play-off!

Multe echipe cădeau, dar asta înseamnă că avem caracter şi creşte această echipă

Am avut un sezon cu multe turbulenţe! Era greu, foarte greu psihic dacă nu eram în play-off! Am revenit şi e important că am intrat în play-off!”, a spus Aganovic pentru GSP.ro.

Aganovic a fost întrebat şi despre declaraţiile oficialilor lui FCSB, care au spus că vor ca Sepsi să ajungă în play-off pentru că îşi va apăra corect şansele. ”Înseamnă că nea Gigi se pricepe!”, a fost replica lui Aganovic, jucător trecut pe la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele