Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Jucătorul care trebuie să fie titular incontestabil la EURO 2024! Gigi Becali a dat verdictul: "E cel mai bun jucător român" | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21510185/2/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-29-02-2024-2.jpg

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0.

Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1.

După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

Gigi Becali, convins că Florinel Coman trebuie să fie titular la EURO 

După meci, Gigi Becali a avut o intervenţie la Prima Sport în care analizat jocul echipei sale şi a vorbit despre prestaţia lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a fost extrem de încântat de evoluţia şeptarului.

Întrebat de titularizarea lui Coman la EURO 2024, patronul "roş-albaştrilor" a dau un răspuns ferm.

"Aia se ştie, îţi dai seama. Nu mai are rost să comentăm. E cel mai bun jucător român la ora asta. E bun şi Man, dar nu cred că poate fi comparat cu Coman la ora asta. Nu mai ştiu nimic de el. " , a declarat Gigi Becali, pentru Prima Sport.

Programul României la EURO 2024

  • Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Câştigătoare Play-off B (München, 16:00)
  • Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)
  • Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele