Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO Napoli e în finala Cupei Italiei! Campioana Juventus o aşteaptă la Roma, unde se va juca meciul cu trofeul pe masă

Fotbal Internațional Publicat pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19390284/1/mertens.jpg

Napoli s-a calificat în finala Cupei Italiei, după ce a terminat la egalitate, în această seară, pe teren propriu, 1-1 cu Inter. Gazdele au avut însă câştig de cauză pentru că s-au impus în tur, la limită, cu scorul de 1-0, chiar pe „Giuseppe Meazza”.

Şi totuşi, Inter a fost în cărţi pentru calificare, după ce Ericksen, aflat la primul său gol pentru Inter, a înscris în minutul 2, direct din corner. Deşi privată de susţinerea fanaticilor săi suporteri, Napoli a restabilit egalitatea cu 4 minute înainte de finalul primei reprize, când Mertens l-a învins pe Handanovic, beneficiind şi de un excelent serviciu din partea lui Insigne. Graţie reuşitei sale din acest meci, belgianul a ajuns cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 122 de reuşite în toate competiţiile.

Repriza secundă a fost dramatică, cu întreaga echipă a Interului în atac, însă portarul Ospina, omul care s-a făcut de râs la primul gol al meciului, a fost imbatabil. S-a terminat 1-1, iar Napoli merge mai departe cu scorul general de 2-1. Finala Cupei Italiei se va disputa la Roma, miercuri, pe 17 iunie, iar campioana Juventus va sta în calea primului trofeu ca antrenor pentru Gennaro Gattuso.

mail-share icon Email
viewscnt